vrijdag 7 juli 2017

Een heerlijk makkelijk zomerjurkje met een special touch.

Lang leve de vakantie! Ik had het echt nodig. Ik moet eerlijk toegeven ik heb best veel genaaid de laatste tijd maar ik kom niet toe aan het bloggen.
Het is gewoon heel druk geweest en deze eerste dagen van de vakantie wilde ik dan ook liever van de  kindjes genieten. 's Avonds deed ik dan het nodige huishoudelijke werk wat een beetje achterop geraakt was en zo bleef het bloggen wat links liggen maar dit jurkje kon ik jullie toch echt niet onthouden.


Ik had de kans nogmaals te mogen testen voor Annelaine Patterns. Het zijn echt fijne patroontjes die de kleine meid heel goed zitten en die echt gemaakt zijn om in te spelen ;-)
Dit keer mocht ik de Firecracker Tunic and Dress testen. Een vlot en speels tricot jurkje.
Het extraatje aan deze jurk vind ik het "specialleke" op de rug. Het kruisen van de bandjes geeft het zo net wat meer.

Doordat je dit jurkje in tricot maakt zit het heerlijk comfortabel voor de kleine speelvogel. Ook is het een jurkje wat vrij vlug in een zit en dus ik ben er wel zeker dat er nog zullen volgen.


En ja, de stof herken je van hier dus nog een klein extra bedankje aan de stoffenmie voor de stof!

I was so lucky, I once more had the opportunity of testing a pattern from Annelaine Patterns. Now she designed a great tunic and dress in a jersey fabric. I really love how here patterns fit. My little girl looks great in it ;-)
It's a easy to sew pattern and there are great instructions, so that makes it possible to sew it fast and easy!
What i love most about this Pattern is de nice back. And as you see on the pictures my little one loves it also!Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)6 opmerkingen: