woensdag 24 mei 2017

Joepie 1 jaar! En wie jarig is trakteert!

Joepie, mijn blogje bestaat 1 jaar!
En wat ben ik er blij mee en trots op. Dit was een jaar waar ik heel veel dingen heb kunnen doen, leren en veel kansen heb gekregen. En ook nieuwe vriendschappen heb opgebouwd!
Ik ben best trots op mijn blogje en ik vind het heel fijn dat ik zo op deze manier regelmatig eens kan terugkijken naar wat ik gemaakt heb en zo ook de groei van de kindjes te zien!
Jaja aan iedereen die een blogje wilt starten, ik ben er heel content van!
Hieronder zie je een kleine greep van maaksels waar ik stiekem heel trots op ben!


Nu omdat ik jullie wil bedanken om mijn berichtjes te lezen, heb ik besloten om twee patronen te verloten.
Ik heb namelijk dit jaar verschillende keren mogen testen. En bij sommige patroonontwerpsters zelfs verschillende keren. Nu ik kan jullie vertellen een patroon ontwerpen is zeker geen gemakkelijk iets.

Marte van Compagnie M is zo een straffe madam die dit jaar weer verschillende patronen heeft ontworpen. Hoe ze het doet is me een raadsel.
Omdat ik haar graag wil bedanken voor het te mogen hebben testen van haar patronen bied ik jullie graag de kans ook zo een fantastisch PDF-patroon te winnen.


Maar ik heb ook de kans gekregen de patronen van Coffee and Thread te mogen testen. En ook daar ben ik vol lof over dus ook daar zou ik jullie graag van laten proeven en dus mocht ik van Olga jullie dan ook een patroontje laten uitkiezen van haar hand!


Wat moet je doen om te winnen??? Heel simpel ;-)
Volg mijn blog via Bloglovin en laat hieronder even in een reactie weten welk patroontje je graag zou winnen van wie. 
Zondag 4 juni laat ik dan 's avonds de onschuldige kinderhand een naam trekken voor elk patroontje!

Dikke kus en heel erg bedankt!!!!


Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)39 opmerkingen:

 1. Proficiat!!! Ik heb helemaal niet zo'n voorkeur. Beide dames hebben prachtige patronen. Van compagnie M heb ik nog een paar patronen niet, waaronder de Lewis coat, dus die staat op mijn lijstje. Van Coffee and thread staan ania en antalya nog op m'n lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zou heel blij zijn met eenders welk patroon, maar als ik echt mag kiezen graag eentje van compagnie m om zo mijn collectie te vervolledigen. succes met de toekomst en ik blijf je zeker volgen! groetjes
  katrien (katrien1desmet@telenet.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk!!!! En iets winnen is altijd fijn. Allebei leuk dus ik ben blij met wat ik (misschien) zou krijgen. Nog heel veel naai- en blogplezier en doe er nog maar wat jaartjes bij!! Geniet van de zon! Tina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, proficiat met de verjaardag! Super leuk weer een blog die ik kan volgen en nog niet kende. Ik wil zeker graag een patroontje, liefst een van de jassen van Compagnie M, want van de andere patronen van haar ben ik ook al heel tevreden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, zo leuk. Echt wel een reeks maaksels om trots op te zijn, zo opgelijst na elkaar! Proficiat met je 1 jaar!
  Ik zou graag een patroon van compagnie M kiezen, de frederique of de nore.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat met je eerste verjaardag in Blogland ! De Lars voor tieners zou ik wel graag aan mijn collectie willen toevoegen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag! Leuk om je over je creaties te lezen. Ik ga voor de Louisa Coat van Compagnie M.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Proficiat! De coffee+ thread patronen heb ik al allemaal. De collectie van compagnie m. Is nog niet compleet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat xxx altijd leuk om hier te komen lezen. Mijn collectie compagnie m is bijna volledig dus ik ga voor coffee&thread

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een leuke blog! En zoveel posts (wil ik stiekem wel een voorbeeld aan nemen, tijd... 😊).
  Mijn collectie compagnie M is zo goed als volledig, dus wil ik wel eens een patroon van coffee&thread proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Proficiat met je blogverjaardag! Leuk dat je trakteert met zo'n mooie cadeautjes. Ik heb voornamelijk patronen van compacnie m, alleen de louisa coat ontbreekt nog. En laat ik nu net graag jasjes maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De julia sweater of de louisa dress van compagnie M lijken me wel leuk. Van coffee + threads vind ik de geneva cardigan wel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nog maar een jaar. Het lijkt of je al veel langer bezig bent.
  Coffee & thread. ... Daar wil ik wel eens iets van maken.
  Geniet van alle positieve reacties he

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Proficiat met je blog! Ik vind het telkens leuk je prachtige creaties te zien. Ik volg je graag. Als patriotten ontbreekt nog de Frederique van CompagnieM in mijn collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Proficiat met je blog! coffee en thread kende ik nog niet? de antalya dress wil ik wel eens maken voor mijn dochters. van compagnie m heb ik de meeste patronen alleen de louisa coat wil ik nog wel. Nog veel succes met je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Proficiat met je eerste verjaardag. Moge er nog veel volgen ;-)
  Ik vind veel patronen van Compagnie M leuk, maar de meeste heb ik al gekocht. Enkel de Nina zit ik me nog wel eens maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Proficiat met je 1jarig bestaan. Volgende week is het mijn beurt! Wel spannend hé! Ik doe graag mee... Die Nore shirt van Compagnie M zie ik wel zitten Ik zie dat jij ook al een paar mooie exemplaren maakte!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd!!! Natuurlijk waag ik ook graag mijn kans om een patroontje te winnen. De Antalya dress lijkt me wel tof om eens te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Proficiat met je jarige blog! Ik waag een kans om het patroon voor de Suzanne cardigan te winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Proficiat met je jarige blog! Ik waag een kans om het patroon voor de Suzanne cardigan te winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Van harte met je blogverjaardag! Nog vele jaren, met prachtige nieuwe kledingstukken! Ik blijf je natuurlijk volgen ;) Ik ga voor een patroon van CompagnieM als ik mag kiezen. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Van harte met je leuke blog. Graag van compagnie M. Liefs Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Een heel gelukkige eerste verjaardag gewenst! Ik hoop je nog vele jaren te kunnen volgen, zo inspirerend dat al die naaiblogs zijn 😍 wat de te winnen patroontjes betreft, heb ik geen voorkeur, maar ik waag wel graag mijn kans 😊 nog heel veel stofjes in de kast die liggen te wachten op het perfecte projectje/patroontje!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Een heel gelukkige eerste verjaardag gewenst! Ik hoop je nog vele jaren te kunnen volgen, zo inspirerend dat al die naaiblogs zijn 😍 wat de te winnen patroontjes betreft, heb ik geen voorkeur, maar ik waag wel graag mijn kans 😊 nog heel veel stofjes in de kast die liggen te wachten op het perfecte projectje/patroontje!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gefeliciteerd! Geweldig leuke prijs geef je weg. Geen voorkeur, allebei erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hiep hiep ... voor je eerste verjaardag! We hopen uiteraard op nog vele jaren ... De Nore van Compagnie M. staat hier nog op het verlanglijstje !

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Proficiat met de verjaardag en vooral ook met je maaksels! Hoe doe je het, met zo'n kleine bengels ook nog zoveel tijd overhouden om te naaien? Chapeau! Ik heb niet altijd evenveel energie om 's avonds als de kindjes slapen, de naaimachine nog boven te halen (verbouwingen, geen naaikamertje, alles staat zo'n beetje overal in huis), op zo'n avonden surf ik gewoon graag naar wat naaiblogs en bij jou vind ik meestal wel wat nieuwe inspiratie om op het ooit-eens-lijstje te zetten. Nu de verbouwingen op hun einde lopen en de kindjes hoe langer hoe meer zelfstandig samen beginnen te spelen, zou ik misschien wel eens de Frederique willen maken...
  Veel succes nog en keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Proficiat met de verjaardag van je blog. Je doet echt super goed. Zo verder doen.
  Ik vind de prijzen super mooi, maar mijn voorkeur gaat echter naar Compagnie M om mij collectie verder uit te breiden.
  Ik ben echt beinieuwd naar je volgende creaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Proficiat! Gezien ik nog geen ervaring heb met de coffee & thread patronen, waag ik graag mijn kans daarvoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Proficiat met je verjaardag en zo leuk dat je uw lezers de kans geeft om mee te vieren. Van Compagnie M heb ik al heel wat leuke patronen, maar van Coffee + threads staat de Polina dress al een tijdje hoog op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Een dikke proficiat! Van compagnieM heb ik bijna alle patronen, enkel de Nore en Frederique nog niet, van coffee and thread heb ik er geen enkele, dus ik hou het graag Belgisch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Proficiat!!!! Als ik een patroon zou willen ga ik voor de Lewis coat, ik heb al veel van CompagnieM behalve deze voor men zoontje ;-)gewoon super patronen! (ilona_wierinckx@msn.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Proficiat! Mocht ik een patroon winnen, zou ik kiezen voor een patroontje van compagnieM, de Julia Sweater. Heel eenvoudig omdat het me dan zou overtuigen om eens iets voor mezelf te naaien ipv enkel voor de kids.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Proficiat hoor!! De Geneva Cardigan staat hier sowieso al op mijn verlanglijstje, dus mocht ik die winnen, zou ik heel erg gelukkig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Dikke proficiat! Doe er nog vele jaren bij! Wat een mooie creaties allemaal!
  De gilet van compagnie m staat al lang op mijn wishlist dus dat zou ik heel graag winnen 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Proficiat! Ik zou heel graag meedoen voor het mara-bloesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Proficiat met de blogverjaardag! En waauw wat een leuk berichtje, niet alleen zie ik daar een Mare als allereerste staan, maar wat een leuke giveaway kan je hier aan koppelen. Ik zag al superleuke Polina's passeren van Coffee & Threads dus daar gaat mijn voorkeur naar. Nu heel hard duimen maar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Proficiat met je eerste blogverjaardag! Ik doe graag mee voor een compagnie m patroon! De Lotta skirt wil ik nog wel in mijn collectie :-)

  BeantwoordenVerwijderen