woensdag 20 december 2017

Fla, fla, flamingooo!!!!!

Onze oudste draagt het liefst jurkjes. Jurkjes, jurkjes en nog eens jurkjes. Dat zakt niet af en je kan er in zwieren enzovoort. Een trui dat krijg ik dus niet echt goed verkocht, zelfs niet op een broek.

Als mama zie ik haar ook graag in een trui en daarom dat ik dol enthousiast was toen ik voor
de wacky Wednesday van Ellie and Mac deze trui mocht naaien.


De game-time Hoodie is echt een super leuke trui. Het heeft een toffe kap en je hebt er leuke duimsgaten in waardoor de trui en de mouwen lekker warm zijn in de winter.
De dochter die kocht ik een beetje om. Een tijdje terug hadden we op de markt in Maastricht een couponnetje gekocht in de uitverkoop waar ze helemaal zot van was.

Dat was dit flamingo couponnetje. Helaas had ik niet voldoende om de mouwen en het rugpand zo te doen maar we hebben het een beetje creatief opgelost.
De dochter was in ieder geval super content.


Our eldest girl loves to wear dresses. She finds it more comfortable then a pants or even a skirt. So it's very difficult to make her wear a sweater.
But now i'm very happy with the Game Time Hoodie from Ellie and Mac. For Wacky Wednesday i was one of the happy few who had the oppurtunity of sewing such a great sweater.

I convinced my daughter by using the fabric she loved most.  Regretably I didn't had enoug fabric to make the whole sleeve in one colour so i was a bit creative ;-)
I really wanted to make the long sleeves because i really love the tumb holes.
So now my daughter and I are really happy with this hoodie!!!


Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)1 opmerking: