zaterdag 13 januari 2018

Vijf jaar het Stoffenhuis in Bree daar weten wij wel raad mee!

In Bree ligt een klein maar oh zo gezellig winkeltje "Het Stoffenhuis". Ik kan het niet laten daar binnen te springen. Helaas is dat niet zo goed voor mijn portemonnee! Ik las voor mijn eigen regelmatig een stoffenstop in maar helaas iedere keer als ik daar ben vergeet ik dat weer 😂.

Het fijne aan het winkeltje is ook dat je daar niet alleen heel veel kwalitatieve stoffen vind, maar je kunt er ook altijd binnen springen voor advies of zelfs een gezellige babbel!
Ook een leuk weetje is dat ik mijn man gerust mee kan nemen naar haar winkeltje en dat hij daar eigenlijk graag eens neust tussen de stoffen. En vaak gaan we dan niet naar buiten met maar 1 stofje voor hem, maar met een 1 hele zak voor hem!

Nu wil het dat, dat leuke winkeltje in Bree dit weekend vijf jaar is geworden. En dat konden Daisy en ik niet ongemerkt voorbij laten gaan! Dus gisteren dit leuke stofje uit de kast opgedoken dat ik daar gekocht had en meteen verwerkt tot een Mare-dress.

Het jurkje is nog een beetje aan de grote kant maar dan heeft ze er wat langer plezier van eh!😉
En de kleinste hier is dolgelukkig met haar hertje! Ze blijft maar zeggen "mij jukje eh mama, mij jukje"😍
Morgen kun je ongetwijfeld een pracht creatie zijn bij Daisy,
want net als ik, is zij ook zo fan van Het Stoffenhuis!

En dan last but not least! Sincha een hele dikke proficiat! En doe zo zeker nog heel door want wij kunnen je winkeltje niet meer missen ;-)


Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)3 opmerkingen: