zondag 1 januari 2017

Uitslag give away en nog wat kerstcadeaus

Zoals beloofd gingen we vandaag de winnaar trekken van de give away! Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie enthousiasme. Wat was dat fijn!
Vandaag mocht onze onschuldige kinderhand een briefje trekken en ze trok Milou! Dus Milou je mag me gerust een mailtje sturen op hutseprutske@gmail.com


Nu wil ik jullie ook nog wat andere cadeautjes laten zien die ik deze kerst gemaakt heb!
Voor manlief maakte ik nog een t-shirt met starwars op. Hij is grote fan en op het stoffencircus in Lommel lag er stof van starwars. Dus ik zag het al voor me. Omdat ik hem er niet voor gek mee wilden doen lopen besloot ik een raglan te maken. Dit tekende ik na aan de hand van een bestaand T-Shirt. En zo had hij ook nog iets extra onder de boom ;-)

Ook voor onze onthaalmoeders en de twee juffen van de kindjes heb ik een cadeautje zelf gemaakt. Ik maakte een schort, in de hoop dat ze dit altijd wel konden gebruiken en ik besloot daarop hun naam te flocken.
Nu natuurlijk wet van Murphy als je iets wil begeeft alles het en natuurlijk kreeg ik dit nu niet uitgesneden met de hand dus heb ik het maar gedaan met de hand. Ook het strijken ging niet zoals gepland, de flock brak en kwam los en smolt zelfs bijna op plaatsen. Dus ja nu twijfel ik stiekem of dat het niet gewoon allemaal aan de flock lag, maar kom ... ;-)
Dit is wat ik er van maakte, ik ben dus niet helemaal tevreden maar ja...

En uiteindelijk naaide ik nog twee toilettasjes om cadeau te doen bij een cadeaubon omdat ik een bon anders ook maar zo "plattekes" vond ;-)

Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)1 opmerking: