dinsdag 8 augustus 2017

Mijn man mag ook nog eens iets krijgen!

De man des huizes is hier eigenlijk een dupe van mijn naaimicrobe. 's Avonds ga ik niet lekker in de zetel zitten, in plaats daarvan kruip ik achter de naaimachine.
Eens ik dan iets in elkaar heb gezet moet hij het iedere keer keuren en dan verwacht ik eigenlijk ook nog zijn ongezouten mening. En ja dan komt het volgende dan moet hij ook nog eens helpen met foto's nemen.


Nu gelukkig vindt hij dit zelf allemaal niet zo erg en weet hij ook wel dat dit voor mij echt ontspanning is om 's avonds even achter mijn naaimachine te gaan zitten.
Nu degene die mijn blogje al wat vaker gelezen hebben, zullen ongetwijfeld gezien hebben dat hij heel modebewust is.
Vorig jaar vroeg hij al naar "blaadjesstof" en of ik daar geen shirt van voor hem kon maken. Ik vond niet echt een stofje wat geschikt was maar dit jaar kwamen er veel stofjes uit die voor hem perfect voldeden.
Dus ja toen we met enkele toffe blogmadammen hadden afgesproken bij Madeline De Stoffenmadam hadden afgesproken, voelde ik me min of meer verplicht om dat stofje voor hem te kopen.
En zo geschiedde ;-)
Voor model van shirt was ik er al vrij vlug uit, ik tekende de billie. Dezelfde maat als die ik hier maakte. Alleen dit keer maakte ik een V-hals! De eerste dag dat hij terug moest gaan werken en ik dus nog verlof had besloot ik hier mijn projectje van te maken!
Het T-shirt stak rap in elkaar en manlief deed het meteen goedkeurend aan. Nu mocht hij eens poseren en hij kan het duidelijk beter dan ik :-)

Patroon: Billie Zonen 09
Stof: Madeline De Stoffenmadam


Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)5 opmerkingen: