zondag 17 december 2017

We're back

Het is inderdaad een tijdje stil geweest op de blog. Iets wat ik eigenlijk totaal niet wilde en ook niet had voorzien.

De 2 oudste kindjes zijn drie weken opgenomen geweest in het ziekenhuis in Brussel. En voor ons uit het verre Limburg was dat nogal een afstandje!
Het ware drie heel zware weken. Vooral omdat de kindjes met momenten echt afzagen en zeer onplezierige onderzoeken moesten laten uitvoeren. En op het einde liep de oudste er nog een longontsteking boven op.


Allee details ga ik hier niet vertellen maar het komt er op neer dat de kindjes eigenlijk al hun hele leven lang sukkelen met chronische constipatie en we dus ook al een hele tijd op zoek waren naar een manier om hen hier van af te helpen.
Onze oudste had het meeste buikpijn regelmatig als we gingen winkelen of ergens waren dook ze ineen van de buikkrampen. En vandaar dat we nu echt een oplossing wilden en die zouden ze in Brussel kunnen bieden.


Het is nu nog even wachten of de behandeling volledig aanslaat en of de kindjes nu inderdaad van de buikpijn af zijn, maar in ieder geval zijn we al er al wel achter gekomen dat de oudste niet enkel een lactoseintollerantie heeft maar ook een allergie voor tarwe, pinda's en varkensvlees.
De middelste heeft gelukkig alleen een lactose malabsorptie en een allergie voor vis.
Dus ja, dat wil zeggen dat buiten kleren naaien ik nu ook veel aan het bakken ben om voor de dochter toch ook tarwevrije "lekkere" dingen te maken.

MAAR het BELANGRIJKSTE we zijn terug THUIS!Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)3 opmerkingen:

  1. leuk dat je terug bent en hopelijk gaat het veel beter met hun buikpijn nu

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat jullie weer thuis zijn. Hopelijk vind je lekkere recepten om uit te proberen voor je dochter. Ik duim mee dat de behandeling aanslaat. Fijne feestdagen.

    BeantwoordenVerwijderen