woensdag 14 februari 2018

Een ideaal jurkje om haar een beetje op te vrolijken ;-)

Het geneesproces van de kindjes loopt hier helaas niet zo goed. De zoon is goed op weg met de medicijnen en die slaan aan. Bij onze dochter vinden ze helaas niet de juiste medicijnen of dosering. Ze heeft dus helaas nog steeds bijna dagelijks buikpijn en wordt er ook bijna iedere nacht wakker van. En dat zorgt ervoor dat ik wel redelijk wat naai om mijn gedachten te verzetten maar helaas niet aan bloggen toe kom.
Maar ja dit kleedje wilde ik toch heel graag met jullie delen! Ideaal om haar wat extra te verwennen en even alles te doen vergeten!

De jurkjes van Duchess and Hare zijn meestal echt mijn ding een beetje klassiek maar toch een moderne touch en altijd klassevol. De Take a Bow is heel sierlijk, heeft een speciale rug en doordat het een cirkelrok heeft kan je er lekker in zwieren.
Wat heeft een jong meisje nog meer nodig om te stralen in haar nieuwe jurk!

.
Ik koos ervoor om de jurk gewoon in een eenvoudig rood-oranje stofje te maken en ik moet zeggen dat ik heel blij ben dat ik dat gedaan heb want zo komt het modelletje precies nog meer tot zijn recht.
Je moet de rok afwerken met Horse Hair een verstevigingsband die er voor zorgt dat de cirkelrok mooi rond blijft staan. Je kan het bestellen op Etsy maar de levering duurde voor mij helaas iets te lang.


Maar gelukkig heb ik van mijn oma niet alleen haar naaimachine gekregen voor ze stierf, maar ook een hoop fournituren en daar vond ik een stuk band wat wel aan de beschrijving kon voldoen. Hoe het nu echt heet, weet ik helaas niet maar ik moet zeggen dat het wel heel mooi valt nu!
Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)4 opmerkingen:

  1. Inderdaad een heerlijk jurkje om even alle pijn te vergeten! Hopelijk vinden ze toch snel de juiste dosis die aanslaat! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattig! Ze ziet er alleszins heel blij uit in haar nieuwe jurk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze straalt in haar mooie jurk!Geen betere afleiding dan een nieuwe jurk!

    BeantwoordenVerwijderen