vrijdag 10 juni 2016

Een grace jurkje voor ons jongste deugnietje


Het mooie weer is een feit en dat betekent ook jurkjes voor ons kleinste spruitje! Nu een dochtertje van een half jaar hebben is zalig, ze willen alles lekker zelf ontdekken. Maar nu we begonnen zijn met de groentepap heb ik ineens wel extra veel was door al dat ontdekken :-D.
En zo wilde natuurlijk het toeval dat ineens alle jurkjes in de was zaten.

En wat doe je als naaiende mama dan .... Inderdaad je kruipt achter het machien om toch nog rap een kleedje te maken ;-)
Gelukkig ken ik mijn eigen en was ik stofjes meteen als ik ze toe krijg zodat ik niet nog eerst moeten wassen voor ik een project in mijn hoofd krijg :-)
Ik nam van dezelfde stof als het jurkje van Dinke haar project  alleen nu in het donkerblauw. Op aanraden van de man combineerde ik het met gele voering en gele knoopjes zodat het toch wat speelser werd.
Natuurlijk moest onze kleine pagadder hare romper zonder mouwtjes even bezoedelen voor de foto waardoor er nu een lichtblauwe onder zit maar, desalnietemin vind ik het een leuk jurkje geworden.
Nu ik denk dat het Grace jurkje er altijd wel super uit ziet dus daarom een dikke merci aan Griet want ik ben je heeeeeeel dankbaar voor dit gratis patroontje ;-)


Patroontje: Grace-jurkje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten