vrijdag 28 oktober 2016

Als je ergens content van bent dan maak je er nog eentje ;-) LOUISA Coat-blogtoer

Ik was zo blij met mijn eerste jas dat ik in de matentabel ging neuzen of ons jongste dochtertje ook niet in zo een prachtig jasje zou passen. En ik had geluk haar borstomtrek viel net bij de 1-jaar voor ons patatje dat ook bijna 1 jaar is ;-) Dus stuurde ik naar Marte of ik nog eens mocht testen!Nu eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik totaal niet van plan was deze winter een jas voor haar te naaien. Ik had nog een oude jas liggen van onze oudste en daar paste ze nog in dus ja... Maar nu ik die eerste jas gezien had kon ik hier niet aan weerstaan!

Voor haar koos ik voor een iets romantischer karakter van stof en paspel. Een petroleumblauw gordijnstofje werd te voorschijn getoverd en ik koos voor een zilveren paspel en zilverkleurige knoopjes.  Als voering wilde ik wel een stofje dat wat zachter was en liefst ook iets warms dus ik gebruikte daar een creme-kleurige nicky velours voor. En om het geheel af te werken naaide ik tussen de jas en de voering een witte paspel.Ook hier maakte ik een binnenjas van fleece. Op deze manier wordt de jas niet te zwaar voor dat kleine deugnietje. Ik gebruikte nu wel van die ademende fleece die ze ook gebruiken voor babydekentjes.

Het jasje is nog een beetje aan de ruime kant maar kleintjes van deze leeftijd groeien als kool dus ik ga er heel veel plezier van hebben deze winter. En eigenlijk moet ik nu toegeven dat ik iedere keer als ik haar in haar jasje zie zelf helemaal weg smelt.


Ben je ook zo verliefd op het patroon? Ga dan zeker naar hier en klik door naar de shop want je kan er nu profiteren met de code LOUISACOAT10 dan krijg je 10% korting op het patroontje + uitgebreide instructies.

Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)16 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja, meestal is ze gelukkig wel flink daar bof ik mee! Maar het was ook super gezellig en dat zal ze ook gemerkt hebben ;-) Blij jullie ontmoet te hebben!

   Verwijderen
 2. Ze was de schattigste van de hoop! Mooi jasje en fijn om jou eens te leren kennen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja pas op ze moest niet onderdoen voor jouw dochter hoor. Ook kei lief en schattig. En inderdaad ben blij zoveel leuke dames ontmoeg te hebben!!!!!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Dank u wel! Nu ik denk dat ze alles wel verkochg krijgt momenteel ;-)

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Ik blijf toch ook zeer grote fan van je pluimen versie! En super tof u te ontmoeten!

   Verwijderen
 5. Ik smelt met je mee als ik deze foto's zie! Wat zal ze nog veel plezier hebben van haar mooie jas.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo mooi! Wat een prachtig meisje is het toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I can't even handle how adorable this is!!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you! Nice to get in contact with you! I'm fan of your work! ;-)

   Verwijderen