zondag 28 mei 2017

Let's Celebrate!!!


Afgelopen week vierde Anne van Sofilantjes dat ze al drie jaar fantastische patroontjes maakt. Hier met drie kids in huis zijn haar patroontjes al best vaak gepasseerd. Ik heb er ook een deel klaar liggen waar ik helaas nog niet aan begonnen ben maar waar ik zeker van ben dat ik die vlug eens zal maken zoals de folis, de omni tempore, de domi. Maar er zijn er ook een deel waar ik gewoon telkens naar teruggrijp omdat ze de kids zo goed staan, ze ze graag dragen en ze heel gemakkelijk in gebruik zijn.
En vertrouw me als je 's ochtends drie kids moet klaar maken om op tijd op school en werk te zijn moet het soms snel en gemakkelijk gaan ;-)


Omdat we in blogland met meerdere dames zijn die heel blij zijn met de patroontjes van Sofilantjes organiseerde Deborah van Cas en Nina een heuse naaimarathon om daar aan onze patroontjes te werken. Helaas kon ik niet aanwezig zijn wegens andere verplichtingen maar samen met Daisy organiseerde we dan maar een mini-marathon onder ons twee ;-)
Dit keer maakte ik voor de kleinste nog eens de nivalis. Ik gebruikte een korte mouw omdat het toch zomers moest zijn maar manlief het haat als de mouwtjes van de rompertjes komen piepen. En ja soms heb ik helaas geen mouwloos rompertje meer dus op deze manier is dat euvel helemaal verholpen ;-)

Het jurkje is gewoon heel basis maar ik vind voor zo een kleine pruts dat het niet meer nodig heeft en zij zelf is er ook wel gelukkig in!Nu rest me alleen nog te zeggen een dikke proficiat Anne met je geweldige patroontjes en een dikke merci aan Daisy voor deze prachtige foto's. Ik ben er kei blij mee!
Wil je met ons meevieren en nog meer mooie creaties ontdekken, kijk vlug ook eens hier:

Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)10 opmerkingen: