donderdag 11 mei 2017

Een patroontje wat je meteen naar het paradijs doet verlangen.

Ik ben voor ons kleinste deugnietje nog een beetje aan het zoeken naar wat haar stijl is ;-). Want katoenen jurkjes ze staat er super schattig mee maar ze wilt toch zo graag van allerlei deugnieterij uithalen en dan is het toch niet altijd zo praktisch.

Op dingen kruipen, achter broer en zus rennen, bloemetjes plukken die papa net geplant heeft, de schoenenkast uitladen, .... het hoort er allemaal bij ;-)
Nu eigenlijk vind ik dat zalig hoor die ontdekkingsfase en ook heerlijk die geluidjes die ze erbij maakt, die maken het gewoon af! 

The Paradise Dress & romper van Annelaine Patterns is echt een ideaal patroontje voor zo een klein speels deugnietje!
Het zit vrij snel in elkaar. Soms kan ik er echt wel van genieten na een zware of drukke dag op het werk even te ontspannen achter mijn naaimachine en dan is het nog fantastischer als je snel resultaat hebt!


En het zit echt super. De kleine meid draagt het ook super graag. En ik ben zelf helemaal verliefd op het rugje! (helaas heb ik daar wel geen geweldige foto van kunnen nemen, sorry!)
I'm still trying to find out what fits best for our little one ;-). In cotton dresses she is very cute, i think ;-), but she wants to do so many things, that it is not always so practical.

Crawl on things, run behind brother and sister, pick flowers that dad just planned, unload the shoe- closet, .... it's all there ;-)
Now I really love this phase of discovery and i really adore the sounds that they make, just fantastic!
The Paradise Dress & romper van Annelaine Patterns  is really an ideal pattern for such a little girl!
It is quick sewing project. Sometimes I really enjoy sewing after a busy day at work and it's even better if you have a quick result!

Voor nog wat leuke inspiratie kan je hier bij sewdesperate en bij Molemiekes naaiblog op doen!

Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)7 opmerkingen:

 1. Zo schattig!
  Dat lijkt me een veelzijdig patroontje. Kan zowel gekleed als casual

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeer mooi model, zowel patroon als het kindeke dat het draagt 😉. En zo herkenbaar, hier is ons tweede ook zo wat meer 'rakker' en is het zoeken naar een stijl... Soms een girly dress, dan weer eens een stoere harembroek... Dat afwisselen maakt het wel leuk. En zolang ze niet klagen, naaien de mama's lustig verder 😝.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat staat het haar leuk! Fijn hoor een mama die ontspant achter de naaimachine en dan leuke kleding maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh hier staat ze inderdaad mooi mee in al haar posities ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk! Belangrijkste op deze leeftijd is toch dat ze gemakkelijk kumnen bewegen en volop kunnen spelen en ontdekken. Dat lijkt me met dit model zeker geen probleem 😃

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schattig!! Heerlijk zo'n kleine ontdekker :)

  BeantwoordenVerwijderen