maandag 13 november 2017

Een jurkje dat altijd draagbaar is en een patroontje weg te geven!!!

Ik heb de vorige keer al gezegd dat ik zo blij was met dit jurkje! Het is hier een jurkje dat de kast eigenlijk niet ziet! Het voordeel van de Nilah van Sansahash is ook gewoon dat ze dat zelf gemakkelijk aan en uit kan en doordat de voorkant wat korter is dan de achterkant is het voordeel ook dat ze het juist aan doet.
Ja en eigenlijk is dat mijn fout dat dat bij andere jurkjes wel eens misgaat, want ja, ... ik zou gewoon eens labeltjes moeten bestellen, maar, ... tijd???

Nu terug naar dit jurkje. Voordat we de finale versie maakten van de Nilah hebben we ook een test-versie gemaakt en die laat ik jullie vandaag met veel trots zien. Niet alleen omdat het een fijn jurkje is maar ook omdat we de Nederlands versie van dit patroon mogen promoten en we dus een patroontje mogen weggeven. Want net zoals bij de Zahara hebben Daisy en ik ons weer geamuseerd met de vertaling hiervan!
Het voordeel van dit jurkje is dat het nu met de lange mouwen lekker draagbaar is ook bij het koude weer!

En hoe kun je dit patroontje nu winnen? Om het patroon van de Nilah te winnen moet je deze keer drie dingen doen:
Laat hieronder een reactie na.
Wordt lid van de Sansahash pattern group
Laat een reactie na op deze blogpost
Op 20 november maak ik de winnaar bekend!
 Bij Daisy maak je bovendien nog eens kans!!!!                                                             Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)7 opmerkingen: