zaterdag 11 november 2017

Sew Challenge: Let's swap

Jaja, je leest het al in de titel. Een swap, eigenlijk vond ik dat super eng. Ik naai niet vaak voor anderen mensen buiten mijn gezin, vaak omdat ik bang ben dat anderen het misschien niet goed genoeg vinden.


En ja dan word je uitgedaagd voor een swap. Davina heeft altijd van die leuke ideeën en ja dat inspireert me.

Ochja laten we het eens proberen. Maar toen ik mijn swap partner te weten kwam kreeg ik het toch even benauwd.  Sonja van Sewing a la carte. Ze maakt echt wonderschone dingen. De angst sloeg me even om de oren. Maar gelukkig kwamen we al snel tot een super leuk idee. Een tasje voor naaispulletjes! En zo kwamen we bij de tipsy Bag van Zo geknipt 2.

En kijk eens wat een super mooi cadeautje mijn richting in kwam?!Het rood witte is mijn tasje. Sonja had aangegeven dat ze graag rood zag en wit en blauw. Dus ik combineerde het rood witte met een donker blauw stofje en een blauwe paspel. 
De binnenkant werkte ik af met een blauw wit stofje en een witte biais.Nog even mijn excuses voor het beperkte aantal foto's van het tasje van Sonja, maar om de een of andere reden krijg ik ze niet mooi bewerkt! En mijn foto-hulplijn is op naaiweekend :-(
Dus ik probeer in een volgend bericht zeker nog meer foto's te laten zien!!!!!
Wil je nog meer leuke swaps zien kijk dan zeker hieronder eens!

woohoo by Davina * just Delphine * blogrevolution * c'est Saar  * sewingalacarte * de zussen (2 blogberichten!) * voor Milo * katrienette * de rode draad van tante Kaat * la vie de lady rose * stoffenspulletjes * 196
Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)8 opmerkingen:

 1. Leuke swap! Je maakte zelf een vrolijk tasje dat beantwoordt aan alle criteria en kreeg zelf ook een mooitje, doet me wat aan Kerstmis denken al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gemaakt! Geen reden om zenuwachtig te zijn. Je maakt zelf ook mooie dingen! 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tasjes! Die heb ik ook al in gedachten gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke tasjes! En praktisch :-) Heb er ook zo eentje voor al mijn handletterspulletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor onze allebei was dit dit eerste keer dat we een swap deden en ook ik had best wel angst. Nu maak ik best wel wat voor anderen maar die zijn in de buurt en dit was op enige afstand. Ik ben superblij met mijn ontvangen tasje die goed van pas komt naast mijn naaimachine (het ziet er nu een beetje opgeruimder uit).

  BeantwoordenVerwijderen