woensdag 9 november 2016

Nog een nieuw jurkje voor ons kleintje

Ons kleintje groeit goed en dat is op zich wel fijn, al vind ik het toch te snel gaan. Ik geniet zo van mijn kindjes en helaas vliegt de tijd dan dus ook.

Nu groeien wil ook zeggen te kleine kleertjes. Ik tekende daarom voor haar de Nivalis van Sofilantjes. Ik besloot het te wagen op de iets grotere maat want het poezenjurkje wat ik vorige maand maakte is nu al weer aan de kleine kant.

Ik besloot dit in elkaar te zetten op "Meet the Sewer" een leuk naai-event georganiseerd door Els van deze super blog. We werden er verwend, hadden lekker de tijd om te naaien en te babbelen en kregen bovendien nog een fantastische goodiebag en leuke stofjes cadeau! Wat kan een mens zich dan toch gelukkig voelen ;-)
Nu ik ben een chaoot en daardoor was ik dubbel geboekt. Ik had namelijk wat data door elkaar gegooid en daardoor kon ik alleen in de namiddag aanwezig zijn maar desalniettemin was het een zeer geslaagde middag. Met als kers op de taart een mooi kleedje!

Helaas is het jurkje nu nog wat ruim maar waarschijnlijk past dit binnen een maand weer perfect. Maar ik wilde jullie de leuke foto's niet onthouden dus dan toch maar posten :-)
Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)3 opmerkingen: