zaterdag 20 mei 2017

Nog een noooooore :-)

Toen ik zag hoe leuk de grote zus de Nore vond, dacht ik meteen daar ga ik er ook eentje voor de kleine zus van maken. Die zit nog steeds in de klim en klauterfase en dan is een tricotjurkje echt een super geschenk.
Ook hier koos ik ervoor die met zakken te maken. Het weer zit nu toch al even tegen dus ja dan maar met lange mouwen. Ik kan natuurlijk die dingen er nog afknippen en de mouw dan alsnog afwerken en dan heeft ze een totaal ander kleedje ;-)


Ook dit kleedje zat fijn op een avondje in elkaar dus ik was echt wel super content.
Ik maakte voor onze deugniet de 1jaar en die zit als gegoten. De stof is een couponneke wat ik al heel lang geleden eens kocht bij Megastoffen en waar ik me eigenlijk geen raad mee wist. Maar voor dit jurkje vind ik het heel geschikt. En ik denk ons patatje ook wel want dit is zo een kleedje wat ze gemakkelijk aan doet en dat is lang niet bij alle jurkjes zo ;-)
Jaja ze begint ook een eigen willetje te krijgen. Maar goed zolang we beiden content zijn is het goed zeker?!En het bleef niet bij 1 Nore, ik maakte ook maar meteen een tweede. Ik liet de zakken weg en dacht dat het goed zou zijn als nachtkleedje, maar eigenlijk zou het ook wel zo kunnen. Ons kleintje genoot er in ieder geval er buiten in te mogen poseren ;-)


Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)7 opmerkingen:

 1. Alletwee heel mooi en dat tweede zeker ook gewoon aandoen hoor, ze is er zo schattig mee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, jij gaat er nogal vandoor met die nore's ☺ Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me zo een leuk patroon! Jij kan er blijkbaar ook wel weg mee ;) Weer een leuk exemplaar.
  Jammer dat ik geen meisjes heb :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje! Toffe combinatie genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n jurkjes die zowel mooi als comfy zijn!! En wat een schattige pruts is het!

  BeantwoordenVerwijderen