woensdag 3 mei 2017

NOOOOOOOOOOO eerder Yesssss een nore-dress ;-)

Compagnie M blijft ons iedere keer verbazen met de patroontjes. Wat ik zo fijn vind aan die patroontjes is dat ik daar eigenlijk niks aan de pasvorm moet veranderen dat het eigenlijk altijd wel past. ...

Marte verbaasde ons dit keer met een jurkje in tricot. Meet the Nore dress!!!!
Helemaal super want dat betekent minder of vlotter strijkwerk dus ja, ... als mama van drie koters kan ik dat alleen maar toejuichen.
Dus ik nam de lintmeter en begon meteen de dochter te meten. 's Avonds ijverig tekenen, stof knippen en naaien en warempel het jurkje zat in elkaar!
Zo zalig als iets zo soepel en vlotjes gaat!


Ik koos ervoor om het voorpand te maken van een oud tricot kleedje van de schoonmoeder en dat te combineren met een zwarte tricot die ik nog had liggen.Op deze manier had de dochter er toch een mooi, speels en vlot kleedje bij ;-)
En dit is nu zo een kleedje wat eigenlijk volgens haar nooit in de was moet. Ze draagt dat echt kei kei kei graag.Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)7 opmerkingen:

 1. mooi mooi!
  Die van mij wil dat toch wel niet zeker. ik heb het patroon gekocht en ziet alleen de T-shirt graag. Dat wordt spammen met mooie foto's om haar te overtuigen. Die van jou gaat alvast in de reeks ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, da's een mooie versie! En keitof, zo gerecykleerd ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap! EN wat een schattig snuitje heeft ze toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heerlijk uit!! Ben er zeker van dat die vaak gedragen zal worden!

  BeantwoordenVerwijderen