zondag 11 december 2016

Een eerste kerstcadeautje is klaar ;-)

Toen Marte van compagnie M aankondigde dat ze een nieuwe portemonnee ging maken was ik super super super benieuwd. Ik ben grote fan van haar projecten dus ik was er haast zeker van dat dit ook een schot in de roos ging zijn. Ze twijfelde eerst om het project op de markt te brengen maar wat ben ik blij dat ze dit toch gedaan heeft!
En ja eigenlijk moet ik al langer een nieuwe portemonnee dus ja, wat is er leuker dan er zelf eentje te maken.
Donderdagavond lanceerde ze het patroon en je kan het hier ook met pakketjes kurkleer of kraft-tex bestellen Die kan je ook bij K-bas bestellen. Ik kocht alleen het patroon omdat ik eigenlijk te ongeduldig was en er dit weekend al aan wilde beginnen ;-)
Ik kocht nepleer in Het Goedkope Huis en ging ijverig aan de slag. En inderdaad op een avondje naaien staat je portemonnee in elkaar! Zalig.
Deze eerste gaat naar mijn Invisible Friend. Een projectje wat we doen onder de collega's. Het opzet is dat je een collega voor een bepaalde periode extra in de bloemetjes zet. En met kerst wordt iedereen ontmaskerd :-) Ik had nog niks genaaid aangezien ik het een beetje een verrassing wilde houden en anders raadt iedereen meteen dat ik het ben dus met kerst krijgt mijn IF iets handgemaakts :-)
En ja aangezien het ook nog een verrassing is kan ik de foto's al plaatsen want er is niemand die nu weet voor wie dit is :-)
En dan in de vakantie ga ik er meteen werk van maken eentje voor mijn eigen te maken, want dit is echt een super leuk iets!Patroon: Wallet project 17 Compagnie M


Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)2 opmerkingen:

  1. Amai degene die deze portemonnee krijgt zal vast super blij zijn. Jammer dat ik niet bij je werk 😉.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik mag het hopen dat ze er blij mee is! Ik heb hem in ieder geval met liefde gemaakt!

      Verwijderen