zaterdag 25 februari 2017

Laat de lente nu maar komen :-)

Nu het zonnetje af en toe doorbreekt krijg ik echt zin in de lente en de zomer. Dus ja dan mijn eigen kleerkast maar weer wat aanvullen zeker ;-)!
Ik tekende de Gerda jurk van de LMV, en begon even enthousiast te knippen. Maar aangezien ik pas aan mijn naai-projectjes begin als de kids in bed liggen en als alles voorbereid is voor het werk kun je dus wel al raden dat het toen al vrij laat was.
Maar in mijn enthousiasme wilde ik ook nog gaan naaien ;-) En daar ging het mis, ik kreeg de plooien in het voorpand op geen enkele mogelijke manier netjes. Dan toch maar naar bed gegaan en de dag daarop met een fris gemoed (na mijn dagtaak ;-) ) eraan begonnen en toen ging het ineens verrassend snel!
Op het einde moest ik het voorste beleg toch nog lostornen want de vlieseline die ik gebruikt had zorgde ervoor dat er precies kreukels waren in mijn halslijn. Dus tornen, andere vlieseline en opnieuw vastzetten.
En "Yes!" weer een jurkje rijker en weer kon ik rekenen op een fijne fotografe, maar ik ben er wel al achter dat ik buiten een cursus fotografie ook eens een cursus "sta een beetje fatsoenlijk voor de camera" moet gaan volgen! Maar goed dat Daisy er toch nog wat fatsoenlijks van heeft kunnen maken.

Tricot: Megastoffen
Model: Gerda La Maison Victor

Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)14 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dank u. Ja het leek me en tof modelletje om eens te proberen ;-)

   Verwijderen
 2. Tof jurkje! En chapeau dat je daar zo 's avonds laat nog aan begint!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja door de dag zijn mijn drie deugenietjes wakker dus dan verdienen zij mijn aandacht en s avonds is het dan wat me time ;-) dank u wel trouwens

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Dank u. De rug vond ik ook een leuk accent. Gewoon een leuk modelletje :-)

   Verwijderen
 4. Mooi hoor! Ah jij bent ook toe aan de lente :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een toffe jurk, hij staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie jurk!! Je staat er goed mee hoor!

  En ik voel me ook heel ongemakkelijk bij dat "poseren" hoor..

  BeantwoordenVerwijderen