zaterdag 11 februari 2017

Nog een Louisa Dress

Mijn voornemen dit jaar is, proberen op mijn lijn te letten. Zoals ik vorig jaar al vertelde ben ik een emo-eter. Ik eet graag als ik me verdrietig voel of als ik moe ben of om mijn eigen eens te trakteren als ik iets goeds gedaan heb.Als ik dat zo schrijf lijkt het wel of ik iedere keer wel een reden vind om te eten. Nu ik ben helaas wel verplicht goed op te letten wat ik eet want als ik er maar aan denk kom ik al bij en dat is de reden waarom ik besloten heb om mijn eigen te verwennen met een nieuw stofje of kledingsstuk als ik weer een strijd om een kilo gewonnen heb ;-)

Ik had dit stofje eigenlijk al twee jaar en vond het heel mooi maar durfde er niet aan te beginnen maar ja nu was het de ideale reden om het te verwerken. Het is een stofje van B-inspired by Poppy wat ik eens kocht op de markt in Maastricht. Ik wist ook al meteen welk jurkje ik er nu van wilde maken. "De Louisa-Dress" van Compagnie M. Dit keer met korte mouw. Ik tekende hem een maatje kleiner dan vorige keer.

Het kleedje zat vrij vlug in elkaar en ik zelf ben er kei blij mee! En nu moet ik wel blijven letten op mijn lijn want dit jurkje wil ik nog heel veel kunnen dragen! ;-)
Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)10 opmerkingen:

 1. Mooie jurk. Het modelletje heb ik ook al enkele keren gemaakt en behoort tot mijn lievelingsjurkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u wel. Maar het is gewoon ook een heel fijn patroon eh ;-)

   Verwijderen
  2. Dank u wel. Maar het is gewoon ook een heel fijn patroon eh ;-)

   Verwijderen
 2. Heel mooi! Die wil ik toch ook wel eens proberen 😉.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof stofje! Super idee ook, om jezelf op die manier te verwennen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie jurk en je staat er prachtig mee!!! Ook echt een mooi stofje hiervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je staat er heel mooi mee. stofjes ipv snoep kopen dat lijkt mij een heel leuk plan ;-) ik deed het deze zomer eens toen ik een off dagje had en het helpt wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen