maandag 5 juni 2017

Eens iets anders als jurkjes voor onze oudste

Nl/Englisch
Iedere ochtend als de oudste hier uit bed komt is het eerste wat ze vraagt: "Mag ik een jurkje aan?"
Nu ze heeft ondertussen tig jurkjes en kan inderdaad heel veel afwisselen maar soms is een broekje gewoon wel gemakkelijker.


De reden waarom ze niet graag broekjes, en eigenlijk ook gekochte rokjes, draagt is omdat ze een smalle taille heeft. Ik kocht dan wel al eens een jeansrokje of broekje met van die knoopsgaten elastiek maar voor de lengte die ze nodig heeft zijn de broeken dan echt wel veel te breed waardoor ik die elastiek kei hard moet aanspannen en het kind schuurplekken heeft van die stiek. Je kent het wel

HEEEEEEEEL vervelend.


Nu de Imari pleated shorts van Sansahash er is kan dochter wel ineens broekjes aan want ik tekende de breedte van een vijfjarige en paste de lengte aan naar een zesjarige. Ideaal! Dus met een lekker stoer jeansstofje met glitters in kon ik dochter meer dan omkopen ;-)

Het broekje steek je gemakkelijk in elkaar. Op een avondje naaien heb je het zeker af. Het voordeel is dat er geen echte gulp in zit maar dat zie je niet. En waar ik ook dol op ben dat zijn de kleine plooitjes van voor. Die geven het geheel wat meer uitstraling.


Bovendien extra goed nieuws als je de Imari pleated shorts van Sansahash nu aanschaft is het nog in promotie! Het patroon is tot donderdag 8 juni te koop aan $5.
En er zijn twee versies te maken van het broekje. Ik maakte de flat versie maar je kan er ook een stoer pofbroekje van maken. Dat kan je bij Daisy een heel mooi voorbeeld van zien!
 Op facebook krijg je  als je lid bent van de Sansahash pattern group er nog een extra korting bovenop. Je kan in die groep namelijk een kortingscode vinden die je kan ingeven bij je aankoop.

En de kleine broer kwam ook graag even op de foto!


En nog een dikke merci aan Daisy voor de weer prachtige foto's!

Every morning my daughter asks me if she may ware a dress. I have to admitt that she has a lot of dresses so she can wear another one each day but i also like it when she waers a short. Because she is verry tiny the shorts i usely buy aren't nice te wear for her. I have to pull the elastic so strong that it hurts.
So now i'm really happy with the  Imari pleated shorts van Sansahash. I made a 5 years on her hips and i made the height of a 6 years old.
The short is really nice to make. One evening and it was ready! Really amazing. And in a jeans fabric with some sparkles it looks great to. My daughters is convinced. So what do I want more ;-)Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)5 opmerkingen:

 1. Prachtig alweer! Dat truitje met rits en kap vind ik zo mooi, heb je dat ook zelf gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die plooitjes vind ik superleuk! De pijpen zouden misschien wat smaller mogen, maar dat is mijn eigen goesting. Bredere pijpen zijn heerlijk om te ravotten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk shortje! Hier is het juist omgekeerd, rokjes en kleedjes enkel als ik erg aandring :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zie haar showen! Ze brengt een grote glimlach op mijn gezicht!!

  Heel leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen