dinsdag 27 juni 2017

Een klein gratis gelukje

Soms heb je zo van die dagen dat je je helemaal happy voelt. Ik had dat laatst ook. Ik kreeg namelijk van deze getalenteerde dame de kans om haar topje te mogen maken.
Ze biedt je het patroontje gratis aan en bovendien kregen we op de blogmeet ook nog een metertje stof. IDEAAL!!!

Nu even over het patroon. Dit is de Tamarillo Top en je kan die gratis downloaden op de site van cherrydesigns. Daar vind je ook nog andere leuke patronen, maar deze site is nog veelzijdiger van workshops tot interieur. Zeker de moeite waard om eens te kijken.

Wat de top betreft. Ik koos voor de gewone top met smalle bandjes. En die zit fijn. Het is een eenvoudig patroon maar het valt heel goed. Ik tekende de maat 40 en het past super. Niet te strak waardoor je het in de zomer goed kan dragen en niet te los waardoor het toch een elegant topje is.

Het patroon zit ook vlot in elkaar, ten minste als je niet met een slaperig hoofd eraan begint want natuurlijk moest bibi hier weer wat tornen omdat ik niet aan het opletten was.
Maar ik ben er zeker van dat er nog veel van deze tops gaan volgen want dit is een basic waar je nooit genoeg van hebt!


Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)8 opmerkingen:

 1. Vanavond ook deze geknipt. Bij mij gaapt het erg aan het armsgat vooraan. Heb een neep gestikt van armsgat naar borst. Lijkt of ik daar een boel stof over had. Voor mij dus nog niet het ideale patroon. De jouwe is goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Normaal lost dat probleem zichzelf op wanneer je de boordstof hebt gestikt... ;-)

   Verwijderen
 2. Oh dat stofje... dat past echt helemaal bij jou! Mooie versie!

  BeantwoordenVerwijderen