donderdag 29 juni 2017

Ook een zomerjasje voor de oudste!

Vloeken, vloeken en nog eens vloeken, dat kon ik op mijn eigen. Ik weet niet waar ik met mijn verstand zat toen ik scuba kocht maar goed ik moest en ik zou het verwerken ;-)
Eigenwijs is ook wijs zekers ;-)

Zoals ik hier al eens schreef vind ik het wel fijn een jasje te maken.
In die post konden jullie ook lezen dat ik me met mijn verward hoofd dus had vergist van soort stof en dat ik scuba gekocht had in de plaats van softshell.


Ja en de dochter had net zoals de zoon een rits mogen kiezen en paspel en een voeringsstof en ze koos voor felroze. De voeringsstof koos ze uiteindelijk uit mijn voorraad uit de kast want ze vond geen felroze stof die ze leuk vond in de winkel. Soms weten die zesjarige dames toch al héééél goed wat ze zelf willen ;-)

Ik tekende de louisa omdat ik dit jasje ideaal vond om te combineren met de felle paspel die de dochter had uitgekozen. In plaats van de kap die ik de vorige keer gebruikte had ik nu de tulip kraag gemaakt. Dit keer heb ik ook ongelofelijk veel gedriegd om ervoor te zorgen dat het niet weer zo een glibberpartij werd als de vorige keer!


De scuba valt helaas een beetje te stijf om deze jas helemaal tot zijn recht te laten komen. Maar de dochter is er toch wel heel blij mee en draagt hem graag en daar doen we het natuurlijk voor!De dochter had alleen niet zo een zin in poseren en ja haar omkopen werkt niet. Dus van de rug helaas enkel een kapstokfoto!


Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten