zondag 4 juni 2017

Nu zonder fout ;-) en de winnaars van de give-away!

Een tijdje terug wilde ik manlief verrassen met een hemdje. Natuurlijk wilde ik snel zijn en in mijn haast maakte ik de FOUT der fouten. Ik naaide de knoopsgaten aan de verkeerde kant waardoor manlief bij het aantrekken van zijn hemd een beetje verbaasd op keer ;-)


Nu hadden we laatst een feestje en ik wilde graag mijn fout goed maken, dus ik besloot een nieuw hemd te naaien. Ik had op het stoffencircus dat een tijdje terug geweest was in Lommel twee meter mooie katoen gekocht van Dapper. En ik wilde hier kost wat kost een "theo" van zonen09 voor de man van maken.

Ik vond de stof wel heel klassevol dus besloot toch te werken met lange mouwen. De bies en de kraag werkte ik af met een blauw stofje dat ik nog had liggen in de restjes bak. Voor de taillering koos ik ditmaal weer voor de nepen. Ik vind het toch net iets mooier als je zo wat figuur ziet en dat komt op deze manier beter naar voren ;-)


In het Stoffenhuis in Bree vond ik nog de passende knoopjes en zo kon ik de man nu in een JUIST hemd kleden. Helemaal blij was ik toen hij zei dat het hemd ook nog eens heerlijk zat.
Wat wil je nu nog meer als compliment?!

En dan zoals beloofd ook de winnaars van de give-away.
De ontschuldige hand heeft getrokken en mijn excuses aan iedereen die niet gewonnen heeft. Ik had het jullie allemaal van harte gegund want ik was eigenlijk stiekem wel verlegen geworden van al die lieve berichtjes, maar, ...


Onze deugeniet koos twee briefjes. Voor Coffee and Thread mag Crea Minne mij mailen en voor het pdf patroon van Compagnie M mag Eefje van Ash mij een mailtje sturen op hutseprutske@gmail.com
Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)3 opmerkingen: