vrijdag 6 januari 2017

Copy-Paste

Toen ik zag hoeveel plezier de zoon had toen hij hetzelfde hemd kreeg als de papa, besliste ik meteen dat voor nieuwjaar de zoon en de papa nog een keer hetzelfde hemd gingen krijgen.


Manlief had vorige keer al laten weten dat hij nu wel iets meer wilde bij zijn hemd. Hij wilde een paspelzak en een klassieke split aan zijn mouwboorden. En mensen lief wat heb ik daar op gezweet. Niet dat de handleiding niet duidelijk is maar blijkbaar kon ik 's avonds niet meer zo helder nadenken en het duurde toch even vooraleer ik door had hoe alles in elkaar zat.
Nu gelukkig is het gelukt want ik kreeg het haast benauwd ;-)

Het paspelzakje maakte ik uiteindelijk drie keer vooraleer ik dat in het echte hemd durfde te doen. Maar nu ben ik stiekem toch wel trots dat het gelukt is ;-)

En ja zoonlief was in de wolken met weer eenzelfde hemdje als de papa!

Op het familiefeest werd ik zowaar nog trotser toen er iemand aan me vroeg waar dat je dezelfde hemdjes kon kopen voor de zoon als voor de papa. (Waarschijnlijk wilde ze gewoon wat slijmen, maar ik was toch wat trots toen ik kon zeggen dat ik ze zelf gemaakt had, hihi, :-D )Patroon Theo van Zonen 09

Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)14 opmerkingen:

 1. Oh, zo tof!
  Ik hoop het volgend jaar te kunnen verwezenlijken om mijn man en 2 zonen in hetzelfde hemd te kunnen zetten voor de dochter haar communie :-) (en dan hopen dat die dat even leuk vinden als uw man en zoontje ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij gaat er wel stevig tegenaan hé. Chique hemdjes en terechte trotsheid over die paspelzak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u wel 😄 Ja als ik vakantie heb moet ik er van profiteren eh ;-)

   Verwijderen
 3. Ik ben absoluut geen fan van twinning (je kan gerust zeggen dat ik een trauma heb uit mijn kindertijd), maar het zijn wel supermooie hemden. Dat paspelzakje en die mouwsplit zijn echt helemaal af!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u voor het compliment 😊 Ja en nu ik denk ook moet ik dit vaker doen dat ze dat niet meer leuk zouden vinden maar zo voor 1 keertje vonden ze het wel ok 😉

   Verwijderen
 4. Superleuk die matching hemden! En amai chique gedaan met die extraatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtig! het paspelzakje kostte mij ook veel tijd (en dan nog in een workshop met de superhulp van an van dessel) maar wel een leuk resultaat
  en die foto met je zoontje omgekeerd is zalig

  BeantwoordenVerwijderen