zondag 15 januari 2017

Een nieuwe outfit voor ons kleinste patatje met GRATIS patroontjes

De kleine meid begint hier alles zelf te willen, en soms te kunnen ;-), doen! Zo is ze er al heilig van overtuigd dat ze zelf kan eten. Ze neemt mooi een lepeltje in de ene hand en met de andere hand brengt ze dan het eten naar haar mond.

Ok daar dienen slabbetjes voor hoor ik u denken, maar op de een of andere manier slaagt dit dametje erin de slab relatief schoon te houden en haar kleren toch helemaal vuil te maken ;-)
Dus ja, zo kwam ze laatst terug van de onthaalmoeder en ze had een broekje van daar aan! Ik dacht ik heb toch een reserve broek in de tas zitten, dat klopte ook maar ons prinsesje was daar helaas een beetje uitgegroeid!
Ok dan is het dus tijd als mama om wat extra broekjes te maken. Ik downloaden op de blog van Emma en Mona het Oliver-broekje wat ze samen met de dame achter de blog van My minniemie gratis aanbieden. Een ideaal broekje; Het zit snel in elkaar en het is een perfecte restjesverwerking en bovendien het staat ons pagadderke ook kei leuk.
Voor een trui moest ik niet lang nadenken. Dat moest en zou de MARE sweater van Spoetniksels worden! Dat truitje heb ik hier al eens gemaakt en dat is echt een geweldig truitje, gaat gemakkelijk aan en uit en het zit mooi!
Ik ben bezig aan een trui voor mijn eigen, ik heb hem al geknipt en ik had daar nog sweater stof van over dus ja ook hier een beetje restjes verwerking ;-)
En nu heb ik dus een kei leuke outfit voor eigenlijk niks :-)

Moet ik nu echt op de foto????

Vooral foto's van de achterkant vond ze wel tof!


Hier trok ze haar schouders op helaas, ja, ... maar vond de foto toch wel schattig ;-)

sweaterstof en tricot: Megastoffen Coupons

Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)2 opmerkingen: