Doorgaan naar hoofdcontent

Joepie 1 jaar! En wie jarig is trakteert!

Joepie, mijn blogje bestaat 1 jaar!
En wat ben ik er blij mee en trots op. Dit was een jaar waar ik heel veel dingen heb kunnen doen, leren en veel kansen heb gekregen. En ook nieuwe vriendschappen heb opgebouwd!
Ik ben best trots op mijn blogje en ik vind het heel fijn dat ik zo op deze manier regelmatig eens kan terugkijken naar wat ik gemaakt heb en zo ook de groei van de kindjes te zien!
Jaja aan iedereen die een blogje wilt starten, ik ben er heel content van!
Hieronder zie je een kleine greep van maaksels waar ik stiekem heel trots op ben!










Nu omdat ik jullie wil bedanken om mijn berichtjes te lezen, heb ik besloten om twee patronen te verloten.
Ik heb namelijk dit jaar verschillende keren mogen testen. En bij sommige patroonontwerpsters zelfs verschillende keren. Nu ik kan jullie vertellen een patroon ontwerpen is zeker geen gemakkelijk iets.

Marte van Compagnie M is zo een straffe madam die dit jaar weer verschillende patronen heeft ontworpen. Hoe ze het doet is me een raadsel.
Omdat ik haar graag wil bedanken voor het te mogen hebben testen van haar patronen bied ik jullie graag de kans ook zo een fantastisch PDF-patroon te winnen.


Maar ik heb ook de kans gekregen de patronen van Coffee and Thread te mogen testen. En ook daar ben ik vol lof over dus ook daar zou ik jullie graag van laten proeven en dus mocht ik van Olga jullie dan ook een patroontje laten uitkiezen van haar hand!


Wat moet je doen om te winnen??? Heel simpel ;-)
Volg mijn blog via Bloglovin en laat hieronder even in een reactie weten welk patroontje je graag zou winnen van wie. 
Zondag 4 juni laat ik dan 's avonds de onschuldige kinderhand een naam trekken voor elk patroontje!

Dikke kus en heel erg bedankt!!!!


Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)



Reacties

  1. Proficiat!!! Ik heb helemaal niet zo'n voorkeur. Beide dames hebben prachtige patronen. Van compagnie M heb ik nog een paar patronen niet, waaronder de Lewis coat, dus die staat op mijn lijstje. Van Coffee and thread staan ania en antalya nog op m'n lijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik zou heel blij zijn met eenders welk patroon, maar als ik echt mag kiezen graag eentje van compagnie m om zo mijn collectie te vervolledigen. succes met de toekomst en ik blijf je zeker volgen! groetjes
    katrien (katrien1desmet@telenet.be)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo leuk!!!! En iets winnen is altijd fijn. Allebei leuk dus ik ben blij met wat ik (misschien) zou krijgen. Nog heel veel naai- en blogplezier en doe er nog maar wat jaartjes bij!! Geniet van de zon! Tina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo, proficiat met de verjaardag! Super leuk weer een blog die ik kan volgen en nog niet kende. Ik wil zeker graag een patroontje, liefst een van de jassen van Compagnie M, want van de andere patronen van haar ben ik ook al heel tevreden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, zo leuk. Echt wel een reeks maaksels om trots op te zijn, zo opgelijst na elkaar! Proficiat met je 1 jaar!
    Ik zou graag een patroon van compagnie M kiezen, de frederique of de nore.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Proficiat met je eerste verjaardag in Blogland ! De Lars voor tieners zou ik wel graag aan mijn collectie willen toevoegen xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag! Leuk om je over je creaties te lezen. Ik ga voor de Louisa Coat van Compagnie M.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Proficiat! De coffee+ thread patronen heb ik al allemaal. De collectie van compagnie m. Is nog niet compleet.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Proficiat xxx altijd leuk om hier te komen lezen. Mijn collectie compagnie m is bijna volledig dus ik ga voor coffee&thread

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw wat een leuke blog! En zoveel posts (wil ik stiekem wel een voorbeeld aan nemen, tijd... 😊).
    Mijn collectie compagnie M is zo goed als volledig, dus wil ik wel eens een patroon van coffee&thread proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Proficiat met je blogverjaardag! Leuk dat je trakteert met zo'n mooie cadeautjes. Ik heb voornamelijk patronen van compacnie m, alleen de louisa coat ontbreekt nog. En laat ik nu net graag jasjes maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De julia sweater of de louisa dress van compagnie M lijken me wel leuk. Van coffee + threads vind ik de geneva cardigan wel tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nog maar een jaar. Het lijkt of je al veel langer bezig bent.
    Coffee & thread. ... Daar wil ik wel eens iets van maken.
    Geniet van alle positieve reacties he

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Proficiat met je blog! Ik vind het telkens leuk je prachtige creaties te zien. Ik volg je graag. Als patriotten ontbreekt nog de Frederique van CompagnieM in mijn collectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Proficiat met je blog! coffee en thread kende ik nog niet? de antalya dress wil ik wel eens maken voor mijn dochters. van compagnie m heb ik de meeste patronen alleen de louisa coat wil ik nog wel. Nog veel succes met je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Proficiat met je eerste verjaardag. Moge er nog veel volgen ;-)
    Ik vind veel patronen van Compagnie M leuk, maar de meeste heb ik al gekocht. Enkel de Nina zit ik me nog wel eens maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Proficiat met je 1jarig bestaan. Volgende week is het mijn beurt! Wel spannend hé! Ik doe graag mee... Die Nore shirt van Compagnie M zie ik wel zitten Ik zie dat jij ook al een paar mooie exemplaren maakte!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gefeliciteerd!!! Natuurlijk waag ik ook graag mijn kans om een patroontje te winnen. De Antalya dress lijkt me wel tof om eens te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Proficiat met je jarige blog! Ik waag een kans om het patroon voor de Suzanne cardigan te winnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Proficiat met je jarige blog! Ik waag een kans om het patroon voor de Suzanne cardigan te winnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Van harte met je blogverjaardag! Nog vele jaren, met prachtige nieuwe kledingstukken! Ik blijf je natuurlijk volgen ;) Ik ga voor een patroon van CompagnieM als ik mag kiezen. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Van harte met je leuke blog. Graag van compagnie M. Liefs Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Een heel gelukkige eerste verjaardag gewenst! Ik hoop je nog vele jaren te kunnen volgen, zo inspirerend dat al die naaiblogs zijn 😍 wat de te winnen patroontjes betreft, heb ik geen voorkeur, maar ik waag wel graag mijn kans 😊 nog heel veel stofjes in de kast die liggen te wachten op het perfecte projectje/patroontje!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Een heel gelukkige eerste verjaardag gewenst! Ik hoop je nog vele jaren te kunnen volgen, zo inspirerend dat al die naaiblogs zijn 😍 wat de te winnen patroontjes betreft, heb ik geen voorkeur, maar ik waag wel graag mijn kans 😊 nog heel veel stofjes in de kast die liggen te wachten op het perfecte projectje/patroontje!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Gefeliciteerd! Geweldig leuke prijs geef je weg. Geen voorkeur, allebei erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hiep hiep ... voor je eerste verjaardag! We hopen uiteraard op nog vele jaren ... De Nore van Compagnie M. staat hier nog op het verlanglijstje !

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Proficiat met de verjaardag en vooral ook met je maaksels! Hoe doe je het, met zo'n kleine bengels ook nog zoveel tijd overhouden om te naaien? Chapeau! Ik heb niet altijd evenveel energie om 's avonds als de kindjes slapen, de naaimachine nog boven te halen (verbouwingen, geen naaikamertje, alles staat zo'n beetje overal in huis), op zo'n avonden surf ik gewoon graag naar wat naaiblogs en bij jou vind ik meestal wel wat nieuwe inspiratie om op het ooit-eens-lijstje te zetten. Nu de verbouwingen op hun einde lopen en de kindjes hoe langer hoe meer zelfstandig samen beginnen te spelen, zou ik misschien wel eens de Frederique willen maken...
    Veel succes nog en keep up the good work!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Proficiat met de verjaardag van je blog. Je doet echt super goed. Zo verder doen.
    Ik vind de prijzen super mooi, maar mijn voorkeur gaat echter naar Compagnie M om mij collectie verder uit te breiden.
    Ik ben echt beinieuwd naar je volgende creaties.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Proficiat! Gezien ik nog geen ervaring heb met de coffee & thread patronen, waag ik graag mijn kans daarvoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Proficiat met je verjaardag en zo leuk dat je uw lezers de kans geeft om mee te vieren. Van Compagnie M heb ik al heel wat leuke patronen, maar van Coffee + threads staat de Polina dress al een tijdje hoog op mijn lijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Een dikke proficiat! Van compagnieM heb ik bijna alle patronen, enkel de Nore en Frederique nog niet, van coffee and thread heb ik er geen enkele, dus ik hou het graag Belgisch :)

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Proficiat!!!! Als ik een patroon zou willen ga ik voor de Lewis coat, ik heb al veel van CompagnieM behalve deze voor men zoontje ;-)gewoon super patronen! (ilona_wierinckx@msn.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Proficiat! Mocht ik een patroon winnen, zou ik kiezen voor een patroontje van compagnieM, de Julia Sweater. Heel eenvoudig omdat het me dan zou overtuigen om eens iets voor mezelf te naaien ipv enkel voor de kids.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Proficiat hoor!! De Geneva Cardigan staat hier sowieso al op mijn verlanglijstje, dus mocht ik die winnen, zou ik heel erg gelukkig zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Dikke proficiat! Doe er nog vele jaren bij! Wat een mooie creaties allemaal!
    De gilet van compagnie m staat al lang op mijn wishlist dus dat zou ik heel graag winnen 😀

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Proficiat! Ik zou heel graag meedoen voor het mara-bloesje!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Proficiat met de blogverjaardag! En waauw wat een leuk berichtje, niet alleen zie ik daar een Mare als allereerste staan, maar wat een leuke giveaway kan je hier aan koppelen. Ik zag al superleuke Polina's passeren van Coffee & Threads dus daar gaat mijn voorkeur naar. Nu heel hard duimen maar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Proficiat met je eerste blogverjaardag! Ik doe graag mee voor een compagnie m patroon! De Lotta skirt wil ik nog wel in mijn collectie :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

The Sew-Challenge: een lente maaksel

For English scroll down Deze week is het mijn beurt om met trots mijn creatie te tonen naar aanleiding van de sew-challenge. Vorige maand ben ik namelijk nog eens naar een blogmeet  georganiseer door  Davina  van de blog Woohoo by Davina geweest. Het was een super leuke ervaring. Mensen leren kennen van blogs en daar gezellig mee babbelen. Daar werd er ook gevraagd of we nog mee wilden doen aan de sew-challenge zoals vorige keer en ik twijfelde geen seconde en gaf me op. Ik werd gekoppeld aan een heel getalenteerde dame, namelijk Isabel van de blog  bel'Etoile . Deze dame naait niet alleen super mooie en creatieve kledingsstukken ze ontwerpt er ook nog eens. Ja, ik moet jullie niet vertellen dat ik het even warm kreeg. Voor degene onder ons die het nog niet gezien hebben, ze heeft ook een nieuw prachtig patroon uit dat je hier kan kopen! We mochten deze keer onze drie criteria in overleg afspreken en daar waren we het rap over eens. Het leek ons wel leuk iets te maken met

Een glittercandy: Helaas geen totaal succes

Ik kocht dit op het stoffencircus in Lommel en helaas ben ik de naam van de kraam al weer vergeten maar het is er eentje waar ik van dacht de oudste hier dol op ging zijn. Glitters en paardjes. Maar ja je leest het goed, ik dacht dat! Helaas was haar reactie toen mijn kleedje af was, bah groen, ... Ik heb nochtans lang getwijfeld het te kopen hoor want ja, wat zou ik er toch van maken, maar ineens zag ik de candy van La Maison Victor  voor me en was ik verkocht ;-) En dat werd het dus ook een candy van de La Maison Victor. Ik koos bewust voor een korte mouw aangezien ik het wel mooi vind als ze er dan een zwarte (kol)tui onder doet en zwarte panty. De zakken voerde ik met een ander kleurtje glittersweater en ik zocht een zilverkleurig glitterlintje! Zelf vond ik het wel geslaagd maar hier wordt het helaas niet mega veel gedragen :-( Weggeven mag ik het dan ook weer niet dus ja wie weet bedenkt ze zich nog?! Daarom dat ik helaas ook maar twee foto's heb. Dankzij Daisy zijn

Een mix-match jurkje naar eigen ontwerp

Mijn ultieme ontspanning na een dag werken is even achter mijn naaimachine kruipen. Even nergens anders aan denken, me even concentreren op het patroon of het naaien zelf. En dan gewoon even alles van me afzetten. Voltijds werken en drie kindjes in huis hebben het is soms een hele organisatie dus ik kijk echt uit naar die avondjes ontspanning ;-) Maar ja soms twijfel ik ook wel over hetgeen ik naai. Is het wel mooi genoeg, is het draagbaar, ... Want heel vaak hoorde ik van mensen: "Ja, mijn mama naaide vroeger ook en ik MOEST dat aan!" en dat is iets wat ik wil voorkomen bij mijn kindjes. Ik zou niet willen dat het naaisel van mama niet mooi genoeg is of er slordig of goedkoop uit ziet. En ja veel zelfvertrouwen heb ik helaas ook niet en ik ben dan ook nog eens een pietje precies dus soms werkt elkaar dat allemaal wel een beetje tegen. Nu als je denkt," hey en toch blogt die? !" Ja dat klopt en dat is voor mij iedere keer een beetje uit mijn comfortzone kruip