vrijdag 4 november 2016

Als je met je hobby ook nog eens iets goed kunt doen ;- #bloggersforlife


Music for life is een actie die ik elk jaar wel volg. Vorig jaar startten twee top dames een nieuwe actie hiervoor Bloggers For Life. Sarah en Lies organiseerde een veiling van zelfgemaakte items en de opbrengst was voor een goed doel. Nu dit jaar gaan ze een stapje verder. Ze organiseren niet enkel een veiling ze roepen ook iedereen op om mee te doen met hen en mee iets te naaien voor het goede doel. Het goede doel in dit geval is de kinderafdeling oncologie van het UZ Gent. 
Kijk hier maar eens dan kan je nog wat uitleg lezen.
Je kan kiezen uit 4 prachtige patroontjes.
Ik had eerder al besloten dat ik dat ging doen maar helaas stelde ik het iedere keer uit! Tot deze madam haar mooi afgewerkte doekjes liet zien en me weer motiveerde om er toch eens werk van te maken! Daisy is zo een madam die me altijd weet te motiveren en stimuleren ;-) Als ik ergens een vastloop of het even niet zie dan kan ik haar altijd even lastig vallen. En door haar enthousiasme krijg ik ook altijd nieuwe ideeën.


Moesten jullie ook zin hebben het te maken kijk dan zeker op de blog van Sarah (Khadetjes). Daar kan je alle patronen en informatie terugvinden. Je kan je maaksels binnenbrengen tot 19 november dus er is nog even tijd als je ook zo'n schattig doekje of één van de andere patronen wil maken.
Heel veel groetjes en 
hopelijk tot een volgende keer :-)1 opmerking:

  1. Je knuffeldoekje zijn zo mooi! En wat een lieve woorden. Ik ben op mijn beurt super blij dat ik er door het bloggen zo'n toffe vriendin bij heb.

    BeantwoordenVerwijderen