woensdag 6 juli 2016

We gaan op vakantie en nemen mee....

Nu het groot verlof is kunnen we eens op vakantie met ons hele gezin. Ik kijk er al een hele tijd naar uit. Maar ja met vijf man op vakantie wil zeggen veel ( lees heel heel veel) spullen mee. 
Zeker omdat de oudste net vijf is en de jongste nog maar een half jaar. 
Ok we gaan naar een bungalowpark dus gelukkig hoeven we niet te zeulen met bedjes enzovoort maar de dubbele buggy kan niet ontbreken... alhoewel...
Ik zag laatst iemand een heel mooie foto posten van een zelfgemaakte draagdoek en ik dacht meteen dat wil ik ook proberen.
Via wat research kwam ik uit bij het gratis patroon van knippie. Maar met het lezen van de handleiding zonk de hoop me al in de schoenen. 
Ik miste enkele ondersteunende foto's of tekeningen. En bijgevolg stelde ik mijn projectje maar weer uit. 
Op internet had ik wat zitten zoeken naar ergonomische dragers maar die zijn best prijzig en ik weet niet zeker of de dochter er wel graag in gaat zitten. De tricot slen was bij haar namelijk ook niet zo een succes.
Gisteren haalde ik het dan toch nog maar eens boven. Vol goede moed begon ik er aan.
Ik koos de maat 74,86,92 in de hoop dat ons zoontje die maat 98 heeft er dan eventueel ook in kan. Ik veranderde ook het kapje want ik wilde liever een echt kapje.
Het knippen vond ik al spannend. Zit ik wel telkens juist met de stofvouw?
Ook het naaien liep niet van een leien dakje. Verschillende keren moest ik alles lostornen. Maar gaande weg kreeg de doek vorm en kreeg ik er toch goede moed in.
Toen hij af was mocht manlief hem direct testen met onze dochter.
Zoonlief wilde ook graag testen en aangezien ik deze maat genomen had rekeninghoudend met hem, kon ik natuurlijk niet wachten!!!


Patroon: gratis drager van de knippie
Stof: canvassen van de kwantumGeen opmerkingen:

Een reactie posten