maandag 11 juli 2016

Extra zomer outfit

Ken je dat, je bent alles aan het inpakken om op vakantie te kunnen gaan en denkt plots: "Oei dat had ik nu toch nog moeten hebben!"
Zo ging het hier donderdag ook. Ik had naar het weerbericht gekeken en was heel enthousiast dat het mooi weer werd. Maar ja, mooi weer dan zou het toch wel gemakkelijk zijn als de zoon ook wat mouwloze t-shirts had. 
Nu wilde het toeval dat ik op deze blog molemiekesnaaiblog een heel mooi shirtje zag verschijnen en zo kwam het idee om donderdagavond toch nog maar eventjes twee shirtjes te naaien.
Ik nam twee restjes stof waar ik eerder al eens een thomas-shirt mee had gemaakt voor onze kleine deugniet. Hij had ze zelf gekozen op het stoffencircus dus ik wist dat dat wel snor zat ;-)
Toen hij vrijdag opstond wilde hij natuurlijk meteen zijn shirt aan. Het weer was nog niet optimaal en het was ook nog vroeg vandaar dat de eerste foto's binnen genomen zijn.Deel twee werd genomen op onze vakantiebestemming :-)
We konden genieten van het mooie weer en de shirts vielen super in de smaak.
De dochter wilde ook graag poseren dus zie je haar in een setje van een pippa pants en een gloria top die ik onlangs gemaakt had maar waar ik nog niet over had kunnen bloggen.

En wat denken jullie : zomeroutfits geslaagd?

Malik Shirt: La maison Victor editie mei/juni 2015
Pippa Pants en Gloria top: emmaenmona.blogspot.be
Bedrukte tricot: coupons van het stoffencircus
Zwarte tricot: megastoffen coupons
Stof gloria: Via http://sewlisi.blogspot.be/2016/06/een-simple-dress-met-de-nodige.html

1 opmerking: