woensdag 13 juli 2016

Een verjaardagscadeautje!!!

 
De verjaardag van ons kleine nichtje kwam er aan dus we besloten nog eens iets te naaien. Het is een echte prinses met pit die nu drie jaar geworden is. Dus het was voor mij al rap duidelijk dat we een rokje zouden moeten voorzien dat kon zwieren en zwaaien. 

Ik had voor haar een tijdje terug al een jurk met cirkelrok gemaakt en daar was ze ook meteen fan van!

Daarom doken we even in de stoffenkast en daar vonden we nog een lap zwarte stof en de disney elastiek die we gekocht hadden bij de veritas kon nu eindelijk eens dienen ;-)
Om het geheel af te maken kocht ik ook een wit shirtje en een vriendin bood aan om een figuurtje uit te snijden met haar scan n cut dus zo konden we een ideale combinatie creëren.
Dus daar ook een dikke merci aan!

Maar aangezien een kleuter van drie ook graag gemakkelijke kleren heeft maakte ik ook nog een simple dress. Ons nichtje heeft prachtige witblonde haren en mooie blauwe oogjes dus met dit jurkje straalt ze helemaal :-)

En natuurlijk kreeg ze buiten de kleertjes ook nog een gewoon speelgoedcadeautje hoor! Maar ik was een zeer trotse tante toen ons dametje van drie de kleertjes meteen aan wilde doen!

Natuurlijk zoals gewoonlijk ben ik wel weer vergeten foto's te nemen dus, bij vandaar enkel de foto's van de naaiwerkjes...

Tricot sterren: megastoffen coupons
Zwarte stof: Het goedkope huis in Weert
Elastiek: veritas            Geen opmerkingen:

Een reactie posten