donderdag 28 juli 2016

Met Milla, Anna en Elsa naar Disney

In de vakantie hebben we tijd om leuke dingen te doen. Tijd voor mama om te naaien en om projectjes uit te denken enz.
Zo had ik ooit eens in een opwelling voor ons dochter dit stofje van Anna en Elsa gekocht. Onze dochter is ook net zoals menig ander vijfjarig kind een gigantische fan van Frozen.
Ik had toen het idee daar een simpel A-Lijntje mee te maken maar ik had schrik dat het stofje dan te veel pyjama-allure ging krijgen.
Dan maar iets anders bedenken. Toen de nieuwe La Maison Victor uit kwam viel mijn oog meteen op het Milla Pakje/jurkje.
Het is een zalig kleedje om te maken. Niet te moeilijk, niet te veel tierlantijntjes (pas op die kunnen ook heel mooi zijn dat hoor je mij niet zeggen hoor). En duidelijk ook om te dragen want ons Madammeke kon niet stil staan tijdens de foto's :-DIk verlengde enkel het rokje. Over het broekje heb ik even getwijfeld. Ik wilde graag het broekje in dezelfde kleur maar ons prinses vroeg heel lief of het ook roze mocht en op zich vond ik dat wel een goed idee want nu heb ik van mijn meter stof nog wat over en kan ik er misschien ook nog een milla uithalen voor ons nichtje. Want die wilde er meteen één toen ze het zag.

En ondanks dat ik soms echt moet zeuren voor een foto was ons dametje er zo blij mee dat ze in Disneyland toch nog graag ook wat foto's wilde laten maken :-)
Ze poseerde zelfs!!!!! (Alleen is mama echt wel een rampzalige fotograaf en ben ik elke keer net na de lach)
1 opmerking:

  1. Super leuk jurkje en leuke foto's. Vooral die waar ze door haar benen kijkt, geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen