zondag 21 augustus 2016

De jurk waar mama jaloers op is!

In het begin van de vakantie zijn  we naar Lizzy L'Oiseau geweest. Daar koos de dochter de regenboog stof en ook een stof van Megan Bleu met paardjes op.
Ik heb zelf jaren paard gereden en ben natuurlijk fan van paarden en ook het zwart witte zag ik meteen zitten.

Ik wist ook al meteen wat ik er mee ging doen. Ik ging de Litore maken van Sofilantjes. Ik ben echt fan van die patronen. Lekker speels en dat is wel iets wat bij mijn dochter past. En ze hebben een prima uitleg waardoor ik het vlot in elkaar kon zetten.

Dus aan het patroon zal het niet liggen dat de jurk er nog niet was, maar ik had zo veel projectjes op mijn to sew-lijst dat het er gewoon nog niet van gekomen was.
Met de paar dagen mooi weer vorige week en de zon die komende week aangekondigd wordt leek het me toch wel heel verstandig om de jurk nu toch maar te maken. Anders zou ze er misschien niet echt veel plezier meer van hebben.

Ik paste enkel wel de rok aan naar een gewone cirkelrok omdat de dochter dat het mooiste vindt en het voordeel is nu ook dat in de winter dit jurkje eventueel onder een trui gedragen kan worden en ze dan een gewone rok lijkt aan te hebben. Helemaal ideaal want dochterlief heeft anders altijd last van afzakkende rokjes!

Dochter tevreden en mama ook want om eerlijk te zijn zou ik dit patroon ook graag voor mijn eigen maken. ;-)


Mooi poseren! ;-)


Als een ballerina liggen!

Juist echt ;-)

Patroon Sofilantjes: Litore
Stof: Lizzy L'Oiseau in Heppen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten