woensdag 31 augustus 2016

Going back to school part 1

Ikzelf wilde een frisse start maken en dus verdiende onze kids dat ook! Ons middelste patatje gaat morgen naar de eerste kleuterklas en wilde graag een mooi boekentasje. Hij en zijn zus hadden er wel nog ene van vorig jaar maar aangezien ze naar een nieuwe school gaan (omdat we verhuisd zijn), wilde ik hem toch in het nieuw zetten.

Ooit maakte ik er ook eentje voor de grote zus en ja ik dacht dan doen we dat ook maar voor hem.Ik nam broer en zus mee naar de kwantum en liet hen daar zelf een stofje kiezen. Nu ik vond dat super grappig om te zien want ik kreeg daar hetzelfde effect als wanneer ik de kindjes meegenomen had naar de snoepwinkel. Ze wilden van alles en ze vlogen van het een stofje naar het ander. Die,.... nee die, .... nee die, mama mag ik niet die en die en de die ook? .... 

De leukste ideetjes hadden ze.  Maar uiteindelijk koos meneertje voor schaapjes. De print is wel wat groot maar ja met wat gepuzzel kwam het wel uit. Voor de onderkant koos ik een zwarte canvas.
Beide heb ik eerst behandeld met een "waterdichtmaakproduct". 

Ik keek op internet naar de afmetingen van kleuterboekentassen en begon er zo wat aan te puzzelen. Ik heb wel wat gevloekt hoor want helaas de verkeerde vlieseline en daarna was het geheel bijna te dik voor mijn machine maar het is gelukt oef!!!!!

Toen zijn boekentasje klaar was, was meneer meer als content. Hij heeft een ganse dag in zijn zwembroek met zijn boekentasje rond gehuppeld.
Nu meneertje toch wel wat gegroeid is deze vakantie en het morgen mooi weer is maakte ik voor hem nog vlug een Isaac-shirt van La Maison Victor.
Ik koos ervoor om hem te doen passen bij zus haar outfit van een tijdje terug.
En zo kan mijn kleine man in stijl naar school, althans dat hoop ik toch?! Wat denken jullie???Patroon boekentas: zelf wat getekend 
Patroon shirt:Isaac shirt
Stof: Canvassen: Kwantum
Stof: Megan Bleu: Lizzy L'oiseau

10 opmerkingen:

 1. Knap ventje in een knappe outfit! Die gaat dat morgen super doen op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een plaatje dat manneke. Knap gedaan! Viel de eerste schooldag mee???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u wel. Ja de middelste is een echte deugeniet. Maar gelukkig kan hij goed zijn plan trekken en heeft hij genoten van zijn eerste dagje. Merci!

   Verwijderen
  2. Dank u wel. Ja de middelste is een echte deugeniet. Maar gelukkig kan hij goed zijn plan trekken en heeft hij genoten van zijn eerste dagje. Merci!

   Verwijderen
 3. Allemaal super mooi! Het shirt, de boekentas en het model ;-).

  BeantwoordenVerwijderen