maandag 29 augustus 2016

Going back to work

Jaja de vakantie zat er vandaag op dus ja dan zit er niks anders op als je 's ochtends weer klaar te maken om naar het werk te vertrekken. Een kopje koffie drinken, ontbijten, je aankleden, ...
En ja net dat laatste vond ik vanmorgen iets plezanter. Ik had besloten mijn eigen nog rap te verwennen en mijn eerste werkdag iets op te vrolijken door een nieuw kleedje te maken.Ik koos voor de Hanna uit La Maison Victor. Een zomerse jurk die er toch netjes uit ziet.
Ik dook een viscose stofje op dat ik eens gekozen had op een stoffencircus omdat manlief het een vrolijk lapje vond en begon er heel enthousiast aan!

Ik tekende mijn confectiemaat maar omdat mijn laatste project (dat helaas nog niet volledig af is) wat nipt is besloot ik 1,5 cm naadwaarde te nemen. Met als gevolg dat ik toen ik het aan had precies een zak aangetrokken had ;-)
Dus ja dan maar tornen en aanpassen en innemen. Maar uiteindelijk was ik heel blij met het resultaat, hij zit lekker en het verlicht de pijn om mijn kindjes een hele dag te moeten missen. Want op zich ga ik wel graag werken hoor, maar die kids missen is toch moeilijk :-)

En nu vanavond nog maar wat werken om de "pijn" van de kids te kunnen verlichten komende donderdag! Want dan is het going back to school ;-). Een deeltje is af, nu de rest nog maar volgens de kids is het al ok!!
Patroon: Hanna La Maison Victor
Stof: Stoffencircus

9 opmerkingen: