dinsdag 9 augustus 2016

KCW: een simpel truitje maar met liefde gemaakt en gedragen ;-)

Deze week begon de Kids Clothes Week. Ik vond het op zich een heel leuk idee om deze week dus elke dag al een uurtje te naaien voor de kindjes hun herfstoutfits!

Alleen deze week is echter een drukke week, kindjes die komen slapen en spelen (waar ik en de kinderen van genieten), bezoekjes bij de dokter (niks ernstigs maar moet ook eens gebeuren ;-)), een beetje verbouwingen, speeldates, afspraakjes met vrienden, opa en oma die op bezoek gaan komen. Nu gelukkig is dit alles wel over de hele week verdeeld dus het leek me haalbaar dat ene uurtje.

Maar aangezien de tijd wat beperkt was besloot ik maar een simpel projectje te kiezen. Ik had al veel gelezen en gehoord van de Billie van Zonen 09 en ik dacht als het net zo een succes is als de Charlie en de Theo dan moet dat te doen zijn.

Ik dook rap de stoffenkast in en viste de digitale tricot op die de zoon een tijd geleden al eens had gekozen op het stoffencircus. Even getwijfeld, maar ik koos uiteindelijk voor de raglan versie. En wat ben ik er blij mee! Het patroon tekenen liep vlot, naaien ook en de zoon straalde uiteindelijk meteen toen hij het aan had.
Zoon content, mama content en eerste herfststuk is af en ligt nu in de wasmand ;-)
Patroon: Billie van Zonen 09
Tricot met digitale print: Stoffencircus
Zwarte Tricot: Mega stoffencoupons 


1 opmerking: